Mirësevini në Tiranë

mË tË klikuara

QYTETI JUAJ

QYTETI JUAJ

tirana.al

Tirana Smart city

Konferenca e Donatorëve për 100 projektet e Tiranës.

12347901_10153789740611926_8418402872012948015_n

Markata e festave

Tirana u ndez për festat, fshati tek Sheshi Nënë Tereza është i hapur nga ora 9 deri në 24 për femijët e çdo moshe.

12312218_10205310751905301_84164270_n

Pastrojmë Tiranën.

Merr 1 minutë kohë dhe shiko se si Bashkia e Tiranës i përgjigjet ndotësve publikë.

lajmet e fundit

zbulo qytetin

Shfaq Hartën