Njësia bashkiake nr. 9 Indrit Fortuzi

TË DHËNA PERSONALE

Emri/ Mbiemri INDRIT FORTUZI
Vendlindja Tiranë
Vendbanimi Tiranë
Datëlindja 23 Nëntor, 1973

EKSPERIENCA PUNE 

Periudha Korrik 2011 -
Emri i Qendrës së Punës Njësia Bashkiake Nr. 9
Pozicioni i punës Kryetar
Periudha Janar 2010 - Janar 2012
Emri i Qendrës së Punës Bordi Drejtues i SH. A. “Qendra Sportive”
Pozicioni i punës Kryetar
Periudha Nëntor 2009 – Korrik 2011
Emri i Qendrës së Punës Ministria e Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve
Pozicioni i punës Këshilltar për Sportet

Periudha Qershor 2009   -Tetor 2011
Emri i qendrës së punës FK Tirana
Pozicioni Anëtar i kryesisë
Periudha Janar2009 - Qershor2009
Emri i qendrës së punës Sport Klub “Skënderbeu”
Pozicioni Trajner
Periudha Qershor2008-Dhjetor2008
Emri i qendrës së punës FK Tirana
Pozicioni Ndihmës-trajner
Periudha 2007-2008
Pozicioni FK Tirana, Futbollist
Periudha 2005-2007 
Pozicioni dhe qendra e punës Futbollist i FC Iraklis
Periudha 2000-2005
Pozicioni dhe qendra e punës Futbollist i FK Tirana
Periudha 1992-2004
Pozicioni dhe qendra e punës Futbollist/Ekipi Kombëtar
Periudha 1998-2000
Pozicioni dhe qendra e punës Futbollist Apollon i Athinës, Greqi
Periudha 1996-1998
Pozicioni dhe qendra e punës Futbollist i FK Tirana
Periudha 1995-1996
Pozicioni dhe qendra e punës Futbollist i Casino  Salzburg, Austri
Periudha 1993-1995
Pozicioni dhe qendra e punës Futbollist i FK Tirana
Periudha 1990-1993
Pozicioni dhe qendra e punës Futbollist i SK Di

TITUJ TË FITUAR

Kampion i Shqipërisë (pesë herë) (1995, 1996, 1997, 2003, 2004)
Katër kupa të Shqipërisë (1994, 1996, 2001, 2002)
Fitues i Superkupës së Shqipërisë (1995, 2000, 2002, 2003)
Fitues “Këpuca e Artë”  si  golashënuesi më i mirë  ( 2001, 2002) 
Fitues ndër 10 sportistët më të mirë shpallur nga  KOKSH  (viti 2002)

NJOHURI TË GJUHËVE TË HUAJA

Anglisht, Greqisht

< Kthehu