Të Fundit

Aplikime & Informacione

Eventet e kryeqytetit

 • 08

  korrik

  Veterineri këshillon

  Temperaturat e larta në verë janë problematike jo vetëm për ne, por edhe për miqtë tanë katërputroshë. Ndonjëherë, t’ju sigurosh ushqim, strehim dhe kujdes veterinar, nuk mjafton. Ato kërkojnë edhe përkujdesje të përditshme. Mirëpo, si mund t’u vijmë...

  Parku Rinia
  08 korrik 19:00 - 08 korrik 21:00
 • 09

  korrik

  Lulet e Verës

  Fëmijët kanë dëshirë të na tregojnë talentin e tyre, trajnerët e tyre duan të shfaqin punën që kanë bërë, kurse ne qytetarët kemi nevojë për argëtim kulturor dhe edukues. Prandaj, Ju lëmë takim më 09 Korrik 2020, prej orës 18:00, tek Reja, për shfaqj...

  Reja, Tirana
  09 korrik 18:00 - 09 korrik 19:00
 • 10

  korrik

  Panairi i Artizaneve ne Pazarin e Ri

  Panairi i Artizaneve mbart nje vlere te vecante ne thelb te organizimit te tij, duke qene se synon ti dhuroje hapesiren e merituar tradites se vjeter shqiptare te punimit me dore, e cila eshte trasheguar dhe ruajtur me perkushtim nga artizanet tane d...

  Pazari i Ri
  10 korrik 09:00 - 10 korrik 17:00