Të Fundit

Aplikime & Informacione

Eventet e kryeqytetit

 • 25

  janar

  YAKARI, A SPECTACULAR JOURNEY

  Vogëlushi Sioux Yakari niset për të ndjekur gjurmët e Rrufesë së Vogël, një kali mustang. Yakari ka një takim magjik me Shqiponjën e Madhe, kafshën e tij totem, e cila i jep atij një pendë të bukur dhe dhuratën e aftësisë për të folur me kafshët.

  Cineplexx Albania, TEG (Tirana East Gate)
  19 janar 19:00 - 21 shkurt 20:30
 • 25

  janar

  Come Away

  Kur vëllai i tyre i madh vdes, Peter dhe Alice përpiqen të shpëtojnë prindërit e tyre nga dëshpërimi, derisa ata detyrohen të zgjedhin midis shtëpisë dhe imagjinatës. Duke përgatitur kështu kushtet për udhëtimet e tyre ikonike në Wonderland dhe Never...

  Cineplexx Albania, TEG (Tirana East Gate)
  19 janar 19:00 - 14 shkurt 20:40
 • 25

  janar

  Soul

  Një muzikant që ka humbur pasionin e tij për muzikën transportohet jashtë trupit të tij dhe duhet të gjejë rrugën e kthimit me ndihmën e një shpirti të një foshnje që mëson për veten e saj.

  Cineplexx Albania, TEG (Tirana East Gate)
  19 janar 19:00 - 14 shkurt 20:40