Të Fundit

Aplikime & Informacione

Eventet e kryeqytetit

 • 27

  prill

  Hiking – Shënkoll – Petrelë

  Shfrytëzojmë ditët me diell të pranverës për të shtuar listën e shtigjeve të shënjestruara në aplikacionin Tirana Ime Outdoor. Këtë të enjte në plan është shtegu drejt Shënkollit në Petrelë. Ky është një aktivitet i një shkalle vështirësie të lehtë d...

  Petrelë
  27 prill 09:00 - 27 prill 17:00
 • 22

  prill

  Orët e Gjelbërta në Park

  Edukimi mjedisor dhe mbi të gjitha dashuria për natyrën, nuk duhet të limitohet thjesht me aksionet e herë pas hershme të pastrimit, por me përkushtim të përditshëm për të rritur qytetarë të përgjegjshëm e gjithmonë e më të informuar. Për këtë qëllim...

  Parku i Madh i Liqenit të Tiranës, Liqeni Artificial
  22 prill 10:00 - 23 prill 11:30
 • 22

  prill

  Mortal Kombat

  Luftëtari i arteve marciale, Cole Young, kërkon kampionët më të mëdhenj të Tokës, për t’u përballur së bashku me armiqtë nga Bota e Jashtme, në një betejë të rrezikshme e të rëndësishme për universin.

  Cineplexx Albania, TEG (Tirana East Gate)
  10 prill 18:00 - 30 prill 19:30
 • 22

  prill

  Fatman

  Një Santa Claus i trazuar, joortodoks po lufton për të shpëtuar biznesin e tij në rënie. Ndërkohë, Billy, një 12 vjeçar i lënë pas dore dhe me zhvillim të parakohshëm, punëson një vrasës me pagesë për të vrarë Santa-n, pasi mori një copë qymyr në çor...

  Cineplexx Albania, TEG (Tirana East Gate)
  10 prill 18:00 - 30 prill 19:30
 • 22

  prill

  Alone

  Me përhapjen e një virusi, Aidan mbyllet në apartamentin e tij dhe nis të racionojë ushqimet. I rrethuar nga të infektuar dhe me botën të rënë në kaos, ai mbetet i vetëm në luftën për mbijetesë.

  Cineplexx Albania, TEG (Tirana East Gate)
  10 prill 18:00 - 30 prill 19:30
 • 22

  prill

  YOU ACT LIKE MORTALS IN ALL THAT YOU FEAR, AND LIKE IMMORTALS IN ALL THAT YOU DESIRE

  YOU ACT LIKE MORTALS IN ALL THAT YOU FEAR, AND LIKE IMMORTALS IN ALL THAT YOU DESIRE – Ardian Isufi Mitet kanë rënë!… Paqëndrueshmëria e përhershme është bërë tashmë status i qëndrueshëm në bashkohësinë tonë! “Spiderman” nuk mund të shpëtojë botën ng...

  Gallery 70 Contemporary Art, Toptani Shopping Center
  01 prill 17:00 - 09 maj 20:00