Të Fundit

Aplikime & Informacione

Eventet e kryeqytetit

 • 24

  qershor

  SHAKULL

  Njohja, flirtimet, dashuria, dramat e ndarjes, ribashkimi dhe angazhimi për një botë më të mirë. Gjithçka përmes këngësh të krijuara në vite nga Inida dhe Christian Kreuz. Nga I´ve got that feeling“tek ‘Censura’.

  Reja.al, Bulevardi Deshmoret e Kombit Tirana
  24 qershor 20:00 - 24 qershor 21:00
 • 25

  qershor

  Dance Workshop

  A special thanks to the Embassy of Sweeden in Tirana for their support of Cloud Fest/ Një falenderim të veçantë për Ambasadën Suedeze në Tiranë për mbështetjen e CLOUD FEST.

  Reja.al, Bulevardi Deshmoret e Kombit Tirana
  25 qershor 10:00 - 25 qershor 11:30
 • 25

  qershor

  I WEAR MY TUTU EVERYWHERE

  Pergatitur nga primabalerina Ledia Sulaj, vjen tek ju baleti “I wear my tutu everywhere”, tek Reja, ora 17:30.

  Reja.al, Bulevardi Deshmoret e Kombit Tirana
  25 qershor 17:30 - 25 qershor 18:30
 • 25

  qershor

  Tirana Art Fest – Gjysmefinalja e dyte

  Gara mes shkollave te Tiranes ne zhanera te ndryshem artistik mberriti ne gjysmefinale.Tek Amfiteatri i Liqenit, me date 25 Qershor, ora 18:00 – Gjysmefinalja e Dyte.Bashkohu edhe ti me ne, jepi zemer ekipit perfaqesues te shkolles tende!

  Amfiteatri Liqenit, Parku i Liqenit
  25 qershor 18:00 - 25 qershor 20:30
 • 25

  qershor

  Rebecca Björling (Sweeden)

  A special thanks to the Embassy of Sweden in Tirana for their support of Cloud Fest/ Një falenderim të veçantë për Ambasadën Suedeze në Tiranë për mbështetjen e CLOUD FEST.

  Reja.al, Bulevardi Deshmoret e Kombit Tirana
  25 qershor 19:00 - 25 qershor 21:00
 • 25

  qershor

  Vox Baroque Albania

  Festivali Ndërkombëtar “Vox Baroque Albania”, ndalon në COD, për të na dhuruar një mbrëmje me muzikën e shekullit XVII dhe stilin barok. ‘Albanian Baroque Ensemble’ performojnë në lulishten e Kryeministrisë, datë 25 qershor 2021, ora 19:30.Hyrja me ...

  COD, Bulevardi Dëshmorët e Kombit
  25 qershor 19:30 - 25 qershor 21:00