Të Fundit

Aplikime & Informacione

Eventet e kryeqytetit

 • 06

  gusht

  Kinema verore per femije – Parku Rinia

  Goca dhe cuna, ejani e mblidhemi te shohim nje film!Filmat shqiptare vijne prane lagjes tuaj.Bashkohuni me ne!

  Parku Rinia
  06 gusht 19:30 - 06 gusht 21:30
 • 07

  gusht

  MISSING STORIES

  Tirana Art Lab – Qendër për Artin Bahkëkohor dhe Goethe – Zentrum Tiranë ju ftojnë në: MISSING STORIES.Puna e detyruar nën regjimin nazist. Një qasje artistike.Donika Çina / diSTRUKTURA / Lenka Đorojević / Christian Hörl / Milorad Mladenović / Remij...

  Muzeu Historik Kombëtar, Sheshi Skënderbej
  07 gusht 09:00 - 20 gusht 20:00
 • 07

  gusht

  KINEMA VERORE PER FEMIJE – LIQENI ARTIFICIAL

  Goca dhe cuna, ejani e mblidhemi te shohim nje film!Filmat shqiptare vijne prane lagjes tuaj.Bashkohuni me ne!

  Parku i Madh i Liqenit të Tiranës, Liqeni Artificial
  07 gusht 19:30 - 07 gusht 21:30
 • 08

  gusht

  KINEMA VERORE PER FEMIJE – PEZE

  Goca dhe cuna, ejani e mblidhemi te shohim nje film!Filmat shqiptare vijne prane lagjes tuaj.Bashkohuni me ne!

  Pezë e Madhe
  08 gusht 10:00 - 08 gusht 11:30
 • 24

  gusht

  Mural Fest Tirana

  Kur muret flasin!Magjia e ngjyrave murale dhe artiste nga e gjithe bota vijne ne Tirane per t’ju dhuruar piktura prane lagjes tuaj!

  Tiranë
  24 gusht 09:00 - 30 shtator 20:00
 • 03

  shtator

  Worldwide Hotel Technology Conference

  WHTC20 është e para konferencë që do të mbledhë çdo vit njerëzit me ndikim në industrinë e hotelerisë, me qëllimin për t’i angazhuar ata në një platformë të re shkëmbimi dhe bashkëpunimi përballë sfidave të dekadës së re.Pronarë, menaxherë hotelesh ...

  ArTurbina, Rruga Sami Frasheri Tirana, Albania
  03 shtator 09:00 - 03 shtator 16:00